Închide

VIDEO: Ich bin Max! Ignorat de Teja, Max Nicu a adus trei puncte mari Universității la Timișoara

Sport by Catalin Suciu - apr. 21, 2014 0 336

“Neamțul” s-a descătușat la Timișoara și a adus trei puncte mari Universității Cluj în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

foto: prosport.ro

foto: prosport.ro

Nici nu începuse bine meciul, iar gazdele aveau 1-0 pe tabelă după golul lui Popovici. Ninu a dormit, mijlocașul timișorean l-a depășit cu ușurință, iar Niculescu n-a putut  stopa execuția acestuia (2). Universitatea a încercat să revină, Lemnaru a nimerit transversala, cu capul (14), dar cam atât. “Studenții” au alergat apoi în van și s-au întrecut în execuții caraghioase și mingi fără destinație. Trupa lui Teja a jucat previzibil și n-a mai reușit să pună probleme serioase la poarta lui Nuno Claro.

În partea secundă clujenii și-au mai revenit, însă jocul a rămas destul de modest. Apoi a ieșit la rampă Max Nicu, un obișnuit al băncii de rezerve sau al tribunelor. Mai întâi acesta i-a pus mingea pe tavă lui Andrei Lungu, care a înscris din centrul careului pentru 1-1, iar în finalul meciului Nicu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor cu un voleu din careu (83) sinonim cu locul 12 în Liga 1!

Universitatea a ajuns la 33 de puncte, a depășit-o pe Timișoara și așteaptă cu încredere vizita lui FC Vaslui etapa viitoare.

 

Veselovski și Gercaliu, absențe de marcă

Portarul titular al Universității, Robert Veselovski , s-a accidentat în ultima săptămână și n-a putut juca, la fel ca și Robert Gercaliu. Fundașul stânga a acuzat probleme medicale după meciul amical cu Sănătatea Cluj, de vineri și n-a luat loc nici pe banca de rezerve. Cei doi ar putea reveni la partida cu FC Vaslui, care se va juca sâmbătă pe Cluj Arena.

“U” a jucat în formula:

Niculescu –  Ciupe, Abrudan, Ninu, Târnăcop – Lungu, Cristocea (Menezes, 86) – Max Nicu, Kovacs (Machado, 67), Sauvadet (Martac, 62) – Lemnaru

Rezumatul video al partidei se poate vedea AICI.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare