Închide

Luni cu Viitorul, joi cu Steaua. Program aglomerat pentru “Șepcile roșii”. “Intervalul e prea scurt, vrem să fim tratați corect!”

Sport by Catalin Suciu - apr. 22, 2014 0 259

Liga Profesionistă de Fotbal vrea să programeze meciul cu Viitorul Constanța , de peste două etape, pentru ziua de luni, 5 mai, iar pe 8 Universitatea trebuie să joace și cu Steaua.

Liga Profesionistă de Fotbal vrea să programeze partida dintre Viitorul Constanța și Universitatea Cluj, de peste două etape, pentru data de 5 mai. “Studenții” ar fi nevoiți astfel să se deplaseze la Chiajna (locul unde își dispută Viitorul partidele de pe teren propriu), iar peste nici trei zile să primească pe teren propriu echipa Stelei.

Majoritatea partidelor Universității din 2014 s-au disputat lunea, cu câteva excepții. Oficialii lui “U” sunt nemulțumiți de situația creată și speră ca forul condus de Gino Iorgulescu să schimbe programarea meciului cu Viitorul.

“Noi am jucat de cele mai multe ori lunea, când programul este dificil pentru oricine. Normal , într-un weekend vin mult mai mulți la meci decât într-o zi din săptămână. Trecând peste asta, este exagerat să programezi meciul cu Viitorul de la Chiajna pe 5 mai, iar apoi,la nici trei zile să pui meciul cu Steaua. Acum suntem nevoiți și să jucăm la un interval foarte scurt. Vrem să fim tratați corect!”, au spus oficialii Universității.

Echipa lui Teja va juca sâmbătă , acasă, cu FC Vaslui,  iar apoi are programate meciurile cu Viitorul Constanța și Steaua București.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.