Închide

Grevă la U Cluj! Jucătorii au boicotat un amical, urmează și altele

Sport by Catalin Suciu - ian. 23, 2016 1 838

UPDATE: Meciul a început cu întârziere de jumătate de oră, la 12:30, dar titularii Universității privesc partida din tribună, refuzând să joace. În primul „11” evoluează Lemnaru, Ciupe și alți juniori de la centru.

Fotbaliștii Universității protestează pentru întârzierile salariale din ultimele luni, iar azi au decis să nu se prezinte la amicalul cu Sănătatea Cluj, programat de la ora 12:00 , la baza sportivă Dan Anca.

Cu restanțe salariale de câteva luni, jucătorii au recurs la acest gest extrem în urma unei ședințe în vestiar. Antrenorul Mihai Teja a fost anunțat că nu va putea conta pe niciunul dintre jucători în meciul cu Sănătatea.

„Nu se mai poate să nu fim plătiți cu lunile. Înainte de a merge în vacanță ni s-a promis că ne vom primi măcar un salariu până pe 15 decembrie, să avem un ban de sărbători. Bineînțeles că nu s-a ținut nimeni de cuvânt. Cât să ne mai antrenăm și cât să mai jucăm așa? E bătaie de joc”, a povestit pentru actualdecluj.ro un fotbalist sub protecția anonimatului.

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE:

Protestul va continua atâta timp cât situația salarială nu se schimbă. Angajații clubului sunt și ei neplătiți de câteva luni.

CITEȘE ȘI: Situație critică la U Cluj. „Noi ce vom mânca, cu ce ne deplasăm, cum să trăim?” Jucătorii sunt disperați după mai multe luni în care n-au văzut un ban

ANALIZĂ Mai vrei să te faci fotbalist? Realitatea tristă a sportivilor din zilele noastre

Un comentariu

  1. Asa se intampla cand esti de acord sa cumpere actiunile lui U Cluj un hot si escroc de mitic pe nume Busca (Walter)! Solutia e falimentul si renasterea unui U Cluj cu adevarat clujean, nu condus de mitici hoti!

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare