Închide

Calcan, ținut în loc de „U” Cluj… și de Steaua. „Puteam să-l duc la Rapid, dar nu poate pleca liber”

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 22, 2016 0 437

Andreas Calcan nu duce lipsă de oferte în această iarnă, fiind considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști din lotul Universității Cluj.

Mijlocașul e neplătit de mai multe luni, la fel ca majoritatea colegilor săi, și ar fi dorit o schimbare în pauza competițională. Dar situația sa contractuală e destul de complicată. Calcan mai are contract doi ani și jumătate cu U Cluj și le-a cerut celor din conducere să-l lase să plece liber, fiind dispus să renunțe la toate restanțele pe care i le datorează U Cluj.

Doar că, după cum povestește impresara Anamaria Prodan, cea care îl reprezintă pe Calcan, jucătorul nu are cum să plece liber.
„Steaua deține drepturi federative în ceea ce-l privește, iar daca Universitatea  îl eliberează de contract, clubul trebuie să achite Stelei o sumă de bani. El nu poate pleca gratis acum , iar de dat bani, cine mai dă? Cine dă bani în România pe jucători, mai ales pe copii? Dacă era să plece liber, îi găseam echipă. Puteam să-l duc la Rapid, puteam să-l duc în altă parte, tot în liga a doua. O să am o discuție cu Steaua zilele astea să discut despre contractul său”, a spus Anamaria Prodan pentru actualdecluj.ro.

Reamintim, U Cluj are probleme financiare foarte mari și riscă inclusiv falimentul în acest an dacă nu se va găsi un investitor.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare