Închide

Calcan, ținut în loc de „U” Cluj… și de Steaua. „Puteam să-l duc la Rapid, dar nu poate pleca liber”

SportTop News by Catalin Suciu - ian. 22, 2016 0 381

Andreas Calcan nu duce lipsă de oferte în această iarnă, fiind considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști din lotul Universității Cluj.

Mijlocașul e neplătit de mai multe luni, la fel ca majoritatea colegilor săi, și ar fi dorit o schimbare în pauza competițională. Dar situația sa contractuală e destul de complicată. Calcan mai are contract doi ani și jumătate cu U Cluj și le-a cerut celor din conducere să-l lase să plece liber, fiind dispus să renunțe la toate restanțele pe care i le datorează U Cluj.

Doar că, după cum povestește impresara Anamaria Prodan, cea care îl reprezintă pe Calcan, jucătorul nu are cum să plece liber.
„Steaua deține drepturi federative în ceea ce-l privește, iar daca Universitatea  îl eliberează de contract, clubul trebuie să achite Stelei o sumă de bani. El nu poate pleca gratis acum , iar de dat bani, cine mai dă? Cine dă bani în România pe jucători, mai ales pe copii? Dacă era să plece liber, îi găseam echipă. Puteam să-l duc la Rapid, puteam să-l duc în altă parte, tot în liga a doua. O să am o discuție cu Steaua zilele astea să discut despre contractul său”, a spus Anamaria Prodan pentru actualdecluj.ro.

Reamintim, U Cluj are probleme financiare foarte mari și riscă inclusiv falimentul în acest an dacă nu se va găsi un investitor.

 

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare