Închide

Situație critică la U Cluj. „Noi ce vom mânca, cu ce ne deplasăm, cum să trăim?” Jucătorii sunt disperați după mai multe luni în care n-au văzut un ban

Sport by Catalin Suciu - ian. 06, 2016 0 1896

Universitatea Cluj ar trebui să se reunească pe 11 ianuarie pentru a începe din nou pregătirea. Fotbaliștii sunt nemulțumiți, au petrecut sărbătorile fără bani și încep anul 2016 exact la fel.

Universitatea e pe locul 9 în seria a doua din Liga secundă, la 5 puncte distanță de play-off. O evoluție mulțumitoare pentru o formație alcătuită exclusiv din copii , din jucători tineri proveniți de la juniori. Numai că situația la nivel administrativ e critică. Practic, U nu are conducere, iar comunicarea cu administratorul judiciar din București (Marieta Anastasescu – n.r.) decurge foarte greu. Din punct de vedere financiar , clubul e la pământ, iar jucătorii sperau să-și primească o parte din restanțe înainte de a intra în vacanță. Unii au câte trei luni de salarii, alții chiar patru sau cinci.

“După ultima etapă ni s-a promis că ne vom primi câte un salariu până pe 15 decembrie, ne-a spus antrenorul asta. N-am avut un ban de sărbători, ce să facem, păi așa unde ajungem? Suntem tineri, dar nu suntem acum nici chiar niște copii de care trebuie să aibă grijă părinții, e prea mult. Noi venim la reunire, dar ce vom face apoi? Ce mâncăm, cu ce mergem, cu ce ne deplasăm, cu ce ne îmbrăcăm? Nu avem niciun fel de veste din club, nu se știe nimic, decât faptul că nu sunt bani. Va fi foarte greu când se reia campionatul”, a povestit pentru actualdecluj.ro un fotbalist din lotul antrenat de Mihai Teja.

Reamintim, Universitatea Cluj e în colaps financiar și nu este exclus ca în următoarea lună să fie pusă din nou în fața unor cereri de faliment.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.