Închide

Directorul fabricii Dacia a venit în România în 2016 și ca să învețe digitalizarea a venit la Cluj. ”Auzisem că erau cei mai buni”

EconomieTop News by Mihai Prodan - oct. 18, 2019 0 700

Directorul general al fabricii de automobile Dacia și al Groupe Renault România spune că atunci când a venit în România, în 2016, a vrut să învețe ce înseamnă digitalizarea unei fabrici, la Cluj – și a rămas șocat de calitatea drumurilor până la fabrica de unde voia să învețe.
”Să vă spun cum arătau lucrurile când am venit în România, în 2016. Atunci am fost numit managerul fabricii de la Mioveni şi împreună cu echipa mea am vrut să mergem în afara uzinei, ca să vedem care este situaţia, care sunt priorităţile principale. Întrucât digitalizarea era extrem de importantă pentru mine şi întrucât auzisem că Bosch cu fabrica din Cluj-Napoca erau cei mai buni, ne-am spus că trebuie să îi contactăm şi am mers la ei. Dar când eşti la Mioveni şi vrei să mergi la Cluj ai parte de o surpriză – mi-am spus că este imposibil. „Acesta este drumul spre Europa de Vest?“ M-a surprins această situaţie, deoarece majoritatea afacerilor noastre de aici din România presupun legături cu Europa de Vest”, a subliniat Christophe Dridi azi într-o conferință.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare