Închide

VIDEO Ambulanță cu pacient implicată într-un accident în centrul Clujului azi-noapte. Un șofer de taxi nu i-a acordat prioritate. O femeie e în stare gravă

ActualitateTop News by Catalin Suciu - oct. 19, 2019 0 548

Accident grav azi-noapte, în centrul Clujului. O ambulanță din Dej care transporta un pacient la Cluj-Napoca s-a răsturnat într-o intersecție după ce s-a lovit de un taxi care nu i-a acordat prioritate. Ambulanța avea avea semnalele luminoase și acustice în functiune. Sase persoane au fost rănite, iar una e în stare gravă.

Accidentul a avut loc puțin după ora 02:00, în Piața Avram Iancu. Ambulanța cu medic de la Dej se îndrepta de urgență spre un spital, pentru a transporta un pacient. Ajunsă într-o intersecție, deși avea semnalele acustice și luminoase în functiune, ambulanței nu i-a fost acordată prioritate de trecere de către un taximestrist, care a intrat în intersectie pe culoarea verde a semaforului. În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat, iar taxi-ul a ajuns pe trotuar. La fața locului s-au deplasat de urgențaă două autospeciale de descarcerare, 5 echipaje SMURD și o altă ambulanța SAJ. Salvatorii au gasit pacientul ambulanței blocat în interior, iar în taxi, alte doua persoane rănite, care nu puteau ieși.

In stare gravă se află o tanara de 19 ani, pasageră în taxi. Celelalte cinci persoane, printre care și echipajul de pe ambulanță ( pacientul, medicul, asistentul și soferul) au fost rănite ușor.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.