Închide

Daniel Stanciu, fost conducător la CFR, dat ca sigur la U Cluj: „Am alte proiecte, nu la Universitatea!” Clubul are probleme cu banii

SportTop News by Catalin Suciu - oct. 14, 2019 0 1124

Daniel Stanciu ar fi fost ofertat de Universitatea pentru a ocupa un post în conducerea clubului.

Stanciu era liber de contract din luna iulie a acestui an, după ce ultima dată a ocupat funcția de director sportiv la CFR Cluj, campioana României. Acum va lua drumul rivalei din Cluj, Universitatea, a informat gsp.ro.

Fostul conducător de la CFR are însă alte planuri. „Nu este nimic adevărat, nu se pune problema să ajung la Universitatea, nu știu cine scoate aceste vorbe. Am alte planuri, alte proiecte”, a spus Stanciu pentru actualdecluj.ro.

Stanciu a avut o rundă de discuții cu oficiali ai Universității la începutul sezonului, la Târgu Mureș, acolo unde juca U Cluj, fiindcă stadionul Cluj Arena era suspendat. Fostul oficial al CFR-ului le-a transmis, însă, celor de la U, că nu are de gând să preia echipa cu lotul deja făcut. La vremea respectivă, U Cluj se afla sub tutela lui Octavian Moraru, manager, cel care a adus mai mulți jucători din Portugalia cu care Universitatea a ajuns la retrogradare acum.

Între timp, Moraru a plecat de la „U”, lăsând și o gaură sănătoasă în buget. Cu un lot subțire care nu face față nici măcar în liga a II-a, Universitatea are probleme pentru prima dată în ultimii ani și cu bugetul.

Citiți și:

Kay verzi pe pereți! Câți bani poate primi un fotbalist de la U Cluj, echipă aflată la retrogradare în liga a II-a

Codași în liga a II-a, campioni la salarii. Preparatorul fizic al Universității e printre cei mai bine plătiți din România

EXCLUSIV Câți bani primește medicul fără drept de practică angajat de Universitatea Cluj. E cel mai bine plătit din România, nu din liga secundă!

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.