Închide

Cu luminițe de sărbători, dar fără Târgul de Crăciun. Asta anunță primarul pentru luna decembrie

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - nov. 18, 2020 0 605

O singură terasă a mai rămas în Piața Unirii pe amplasamentul pe care se obișnuiește amenajarea Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca. Bradul de sărbători a fost montat în piața centrală, însă anul acesta, a anunțat primarul Emil Boc, manifestările clasice din centru nu vor fi organizate având în vedere numărul foarte mare de cazuri de COVID-19 înregistrare în Cluj-Napoca.

Vom avem iluminat festiv, însă Târgul de Crăciun nu va fi organizat în formula clasică, ca în anii trecuți. Primarul Emil Boc a spus public că se ia în calcul posibilitatea montării unor puncte comerciale, însă târgul de Crăciun, în formatul lui obișnuit, nu va avea loc în acest an. Bradul de sărbători a fost deja montat în Piața Unirii, iar firma Neon Lighting aflată în contract cu municipalitatea a montat luminițele în centrul orașului.

„Nu avem cum să organizăm Târgul de Crăciun, având în vedere condițiile în care ne aflăm. Am solicitat rezilierea contractului pentru acest an, din cauza pandemiei. Facem tot ce putem pentru a stopa răspândirea virusului, nu vrem să agravăm situația. Vom avea un brad, avem un iluminat modest pentru a ne bucura totuși un pic de viață în atmosfera asta destul de sobră, dar cu decență și fără exces”, a declarat Emil Boc pentru EBS Radio.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu