Închide

Companiile din IT, la „vânătoare” de oameni: 1.500 de locuri de muncă la un târg de job-uri

EconomieTop News by Actual de Cluj - oct. 26, 2016 0 1768

Peste 1.500 de locuri de muncă sunt disponibile joi și vineri la Târgul de Cariere în IT, la Sala Polivalentă din Cluj, au contabilizat orgaizatorii de la Fapte. Cel mai dinamic sector al momentului pe piaţa de la Cluj – IT-ul – are un eveniment dedicat integral companiilor care au nevoie de angajaţi în acest sector.

„Peste 40 de companii recrutează joi și vineri la ediția dedicată la Cluj domeniului IT. În total, angajatorii vin cu peste 1.500 de joburi. Spre exemplu, BG Soft caută Web și Java Developeri, Junior Developeri și ingineri suport tehnic, Emerson are disponibile zeci de poziții pe IT, iar Magneti Marelli recrutează pentru mai multe posturi, precum Junior Software Engineer, Senior Software Engineer, R&D IT Support”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

„Căutăm persoane cu nivel de experiență entry si mid-level care dispun de cunoștințe excelente de limbă engleză, respectiv cunoștințe de programare în C#/.NET”, spune Eniko Laszlo, PR Specialist la Yardi România.

Mai vin cu posturi disponibile  companii ca Arxia, Bertrandt, Continental, Garmin, msg systems România, Porsche Engineering, Steelcase, Tora Trading Services, Yardi România. „Pentru noul sediu din România suntem în căutare de manageri de proiect și ingineri pentru dezvoltarea industriei auto”, afirmă Juliane Kober, specialist resurse umane și marketing la Bertrandt.

“E o competiție foarte puterică în IT, e un război pe talente”, spunea Lutz Meschke, membru al board-ului executiv al Porsche, pe domeniul Finanțe-IT, după o vizită la UBB.

Mai multe aici:

 

Peste 5.000 de candidați, la Târgul de Cariere Cluj Global

La Târgul de Cariere Cluj Global, desfăşurat marți și miercuri, au participat peste 5.000 de candidați și 74 de companii și organizații care au recrutat în diverse domenii de activitate, anunţă organizatorii. Printre angajatori s-au aflat Arvato Bertelsmann, Blue Projects, BMT Group, buw, Emerson, Genpact, Lidl, Magneti Marelli, Minacs, Yardi România, Bombardier, Bosch, CSi, DB Schenker, Decathlon, E.ON Business Services, FSP Global, KFC, McDonald’s, Office Depot, Pizza Hut, Rigips Saint-Gobain, Steelcase, Sykes, Terapia – a SUN PHARMA Company, Welocalize.

126 de candidați au concurat marți și miercuri la Speed Translation Challenge, competiția de traducere-viteză din cadrul Târgului de Cariere Cluj Global. Specialiștii Yardi România au stabilit și câștigătorii concursului:

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare