Închide

Cod galben de ceață la Cluj. Pe A3 Câmpia Turzii-Gilău se circulă cu dificultate, cursele aeriene întârzie

Actualitate by Catalin Suciu - ian. 24, 2017 0 244

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţă, mai multe avertizări nowcasting cod galben de ceaţă pentru opt judeţe ale ţării.

Meteorologii avertizează că în judeţele Mureş, Braşov, Covasna, Sibiu, Harghita, Alba, Cluj şi Timiş se semnalează ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 metri şi izolat sub 50 metri.

Totodată, pe Autostrada 3 Câmpia Turzii – Gilău, între kilometrii 0 şi 19, vizibilitatea scade sub 50 de metri, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, anunță mediafax.

Probleme întâmpină și Aeroportul Internațional Avram Iancu, trei curse fiind amânate, cea de la București/Otopeni, Basel (Elveția) și Luton (Anglia).

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.