Închide

Clujul e județul din țară cu cea mai ridicată rată de infectare cu coronavirus azi

SănătateTop News by Actual de Cluj - mai 17, 2021 0 758

Clujul e județul din țară cu cea mai ridicată rată de infectare cu coronavirus azi, chiar dacă aceasta e în scădere, și unul dintre cele doar patru județe unde rata de infectare depășește azi un caz la mia de locuitori.

Rata de infectare din Cluj e azi de 1,18 cazuri la mie, cea mai mare din țară. Doar patru județe se mai află încă în situația de a raporta cel puțin un caz de infecție la mia de locuitori, e vorba de Alba cu 1,16 cazuri la mie, Clujul cu 1,18, Ilfov cu 1,01 și Prahova cu 1,07 cazuri la mie. Spre comparație rata de infectare la nivel național e azi de 0,76 cazuri la mie.

Mai amintim, de aproape un an Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate din întreaga țară, exceptând Capitala. Cu 36 de cazuri noi azi, numărul total al persoanelor infectate în Cluj ajunge la peste 57.100, de la debutul pandemiei până în prezent. Și aceste 36 de cazuri noi depistate în ultimele 24 de ore în Cluj sunt cele mai multe într-un județ din țară, exceptând Capitala, cu 49 de cazuri noi.

Mai jos datele în fiecare județ, conform Grupului de Comunciare Strategică, publicate în urmă cu puține momente:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare