Închide

Cluj, județul din țară cu cele mai multe insolvențe în prima jumătate a anului, sute, în creștere cu 10%

Economie by Actual de Cluj - iul. 23, 2021 1 101

Numărul firmelor intrate în insolvență în Cluj a crescut cu aproape zece procente în prima jumătate a acestui an, peste două sute, cele mai multe din țară exceptând Bucureștiul.
Datele Registrului Comerțului arată că numărul firmelor intrate în insolvență în primul semestru al acestui an a crescut cu aproape o treime, cele mai multe fiind în București și Cluj.
Astfel, e vorba de peste trei mii de firme intrate în insolvență în prima jumătate a acestui an, dintre care peste șase sute sunt în București și alte 266 – în Cluj, dintre care 51 au fost înregistate doar în iunie, adică aproape 20%.
Clujul e urmat în acest clasament de Bihor, cu 244 de firme și PFA-uri intrate în insolvență. De cealaltă parte, în Vaslui și Harghita s-au înregistrat cele mai puține insolvențe, 12 și respectiv 8.

Un comentariu

  1. PFA-uri fictive, scutite de impozit, care fac evaziune si apoi intra in insolventa si se inregistreaza alta asemanatoare. Nu doar pe vremea PSD-ului era asta, se vede ca si amu. Puteti da in comparatie, cate firme (PFA) s-au infintat.

Scrie un comentariu