Închide

Cinci oferte la licitația Primăriei pentru construirea noului liceu din cartierul Borhanci

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mart. 27, 2023 0 452

Cinci asocieri au depus ofertă la licitația Primăriei pentru construirea noului liceu din cartierul Borhanci, parte de hub-ului pe care municipalitatea vrea să îl realizeze. Contractul implică proiectare și execuție și este estimat la peste 36,1 milioane lei. Au depus oferte asocierile Cona-A Operation – Condesign, MBS Grup-Poliart, Kesz Construcții-SDC Proiect, Axial Construct Invest – Prodesign Engineering&Constuction-MRD Instal și Nord Conforest – Patrulius și Asociații. Licitația este în faza de evaluare a calificării/ofertelor tehnice.

 

Liceul și sala de sport fac parte din hub-ul pe care Primăria vrea să îl construiască în cartier, acesta incluzând și creșă, grădiniță, școală primară dar și un bazin de înot sau o pădure parc. Deja Primăria a semnat contractul pentru realizarea bazinului de înot cu MBS Grup – Poliart – ASA CONS România.

Pentru liceu, durata contractului este de 19 luni din care proiectarea presupune 4 luni iar execuția 15 luni. Licitația pentru realizarea liceului a fost lansată anul acesta.

De contract, estimat la peste 36,1 milioane lei, sunt interesate asocierile: Cona-A Operation – Condesign, MBS Grup-Poliart, Kesz Construcții-SDC Proiect, Axial Construct Invest – Prodesign Engineering&Constuction-MRD Instal și Nord Conforest – Patrulius și Asociații.

Criteriul de evaluare implică prețul (90%) dar și garanția acordată lucrărilor executate (10%).

Nord Conforest, firmă aflată în contarct cu Primărie pentru diverse proiecte, s-a asociația pentru această licitație cu Patrulius și Asociații, cei care au realizat pentru municipalitate studiile (fezabilitate și urbanistic) pentru realziare acestui hub din Borhanci.

Vezi și: Trei oferte pentru noua școală pe care Primăria vrea să o construiască în cartierul Borhanci

Primăria a semnat contractul pentru realizarea noului bazin de înot din Borhanci. Urmează să se dea ordinul de începere, dată de la care obiectivul ar trebui finalizat într-un an și jumătate

Proiectul urbanistic al complexului educațional dorit de Primărie în Borhanci, prezentat public: va avea o pădure parc și un bazin olimpic cu potențial de a deveni reper al zonei

Foto: simulări cu noul liceu care urmează să se construiască în Borhanci/ sursa: primariaclujnapoca.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu