Închide

Cel mai mare specialist în SĂRĂCIE. Protejatul primarului a uitat și să-și asume eșecul U Cluj

ActualitateSocialTop News by Cosmina Fernoaga - iun. 30, 2019 2 2404

Revenim la protejatul primarului Emil Boc, consilierul local Radu Constantea care continuă să rămână un celebru sărăntoc printre prietenii săi milionari din cel mai bogat oraș al României. Ajuns la vârsta de 36 de ani, Răducu Constantea nu are bătăi de cap cu plăți de taxe, impozite și alte prostii, cum au toți muritorii de rând. Exceptând indemnizația sa de consilier local (de vreo 700 de lei/lună), el nu înregistrează pe numele său niciun venit oficial, nicio proprietate, niciun bun valoros. Potrivit ultimei declarații de avere, Radu Constantea pare a fi cel mai sărac dintre clujeni, deși trăiește pe picior mare, conduce o mașină de fițe, călătorește, și una peste alta este și președintele Clubului de Fotbal Universitatea, care tocmai ce a ratat promovarea în Liga 1, năruind speranțele a mii de suporteri, precum și încrderea sponsorilor. Pentru eșecul Universității, Radu Constantea n-a simțiți nevoia să ceară scuze, cu atât mai puțin să se retragă de la conducerea Asociației care controlează activitatea Clubului.

Principalul finanțator al U Cluj este Primăria Cluj Napoca (prin intermediul Consiliului Local), care alocă bani cu nemiluita pentru ca Radu Constantea să se complacă în fantezia sa de șef de club sportiv. Primarul Emil Boc continuă să-l susțină pe Răducu la șefia U Cluj, chiar și după ce acesta a ratat promovarea în Liga 1.  Anul acesta, Asociația care controlează U Cluj a încasat suma de 3 milioane de lei din bugetul municipalității, iar rezultatele lui Constantea ca „președinte” sunt zero, același zero uriaș regăsit și în declarația sa de avere.

Chestionat anul trecut de redactorul Actual de Cluj cum se descurcă cu cheltuielile, știut fiind faptul că trăiește pe picior mare deși declară zero salarii, Constantea a explicat într-o manieră tâmpă că mămica i-ar mai da niște bani în plus, din activitatea cabinetului medical deținut în Germania. Trebuie menționat că Radu Constantea este, totuși, fiul tatălui său, Nicolae Constantea, care ani la rând a manageriat Spitalul municipal Clujana (de asemenea finanțat din bugetul municipiului Cluj Napoca). În ultimii ani, potrivit informațiilor Actual de Cluj, seniorul s-a apucat și de proiecte imobiliare, fapt ce ar putea explica de ce juniorul său nu simte nevoia să se zbată pentru vreun loc de muncă care să-i asigure un salariu.

Citește și :

„Sărăntocul” de lux din cârca lui Boc. În vârstă de 35 de ani: „mama îmi trimite bani din Germania”

Declarația de avere a lui Răducu Constantea e goală

 

2 comentarii

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.
  • Articole similare