Închide

Cei mai buni atleţi din România, aşteptaţi sâmbătă la Cluj. Se închide circulaţia la Beliş

ActualitateSport by Actual de Cluj - aug. 15, 2018 0 187

 

Peste 300 de sportivi, profesionişti şi amatori, se vor întrece la Beliş în acest final de săptămână, în competiţie cu înot, mers pe bicicletă şi alergare. Cea de-a treia ediție a competițiilor sportive de triatlon și înot din seria Endurace, organizată de Clubul de Înot și Triatlon Orca, se desfăşoară în 18 – 19 august la Beliș, prilej cu care şoferii din Cluj ar trebui să ştie că se impun restricţii de circulaţia.

 

Sâmbătă concurenții se vor întrece în cele două probe ale Endurace Triathlon – olimpică și half. La proba half – cea mai solicitantă – ei vor înota 1.9km, vor parcurge pe bicicletă traseul de 89km și vor alerga 18km, fără pauză. La proba olimpică – cea mai rapidă – concurenții se vor întrece pe distanțe ceva mai mici, dar totuși considerabile: 1.5km înot, 39km ciclism și 9km alergare. Competițiile fac parte din circuitele naționale ale Federației Române de Triatlon.

Duminică, la Endurace Swimming Marathon, concurenți se întrec înot într-un timp limită de 5 ore. La fel ca la edițiile precedente, cei mai mulți concurenți se întrec în proba de 10 km. La start sunt așteptați peste 300 de sportivi profesioniști și amatori, din țară și strainătate, transmit organizatorii. Cei mai mulți se vor întrece sâmbătă, la triatlon, un sport din ce în ce mai popular în România.

 

Drumuri închise

Startul competițiilor va avea loc, în ambele zile, în zona Complexului Beliș-Fântânele, județul Cluj, în apropiere de baraj. Sâmbătă sportivii iau startul la ora 9:30, iar duminică la ora 10:00. Traficul auto va fi închis pe DN1R, de la km 29 (Complex Turistic Beliș Fântanele, zona barajului) pâna la km 44 (Poiana Horea), în data de 18 august 2018, între orele 10 și 16. De asemenea, accesul de pe drumurile adiacente înspre porțiunea de drum închisă – inclusiv dinspre Mărisel – va fi interzis în intervalul de timp mai sus menționat.

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare