Închide

Ce reduceri vin în mall-uri de Black Friday. Iulius și Polus au făcut listele

Economie by Kristina Reştea - nov. 20, 2014 0 3168

 

Operatorii Iulius Mall au anunțat concerte și reduceri pregătite de chiriași pentru 21 noiembrie, iar la Polus Center Black Friday ar urma să vină de două ori. Vă prezentăm ofertele transmise de cele două mari centre comerciale din Cluj.

Proprietarii Iulius Mall Cluj au anunțat pentru 21 noiembrie oferte de până la 70% ale operatorilor din complex și concerte Connect-R şi Holograf. De până la 70% este oferta Adam’s by Secuiana, Giorgal şi Motor, iar de până la 60% este cea de la Camaϊeu şi Mustang. Preţuri înjumătăţite s-au anunțat la Damat Tween, Bigotti, Guara, Lee Cooper, Kenvelo şi Salon Maria, Bershka propune discounturi de până la 40%, în timp ce Motivi, London Tailors, Guess by Marciano şi Escudoau oferte de până la 30%. Cumpărături mai avantajoase cu până la 20% se pot face la H&M, Tommy Hilfiger, Steilmann, Seroussi, Smuggler, Terranova, Mizar, Mathilde şi Goldenpoint. Promoţii se anunță şi la Zara, Orsay, Bossini, Visions, Mondex şi Laceworld. Articole la jumătate de preţ vor fi la Calcio Sport, cu până la 40% discount de la„U” Cluj şi cu până la 25% de la Nike, Kix şi U-Man.

Samsonite taie până la 70% din preţuri, Carpisa le-a înjumătăţit, iar la Bata, Amely şi Lytos sunt cu până la 30% mai mici. Oferte sunt şi la Otter şi Il Passo. Noriel afişează promoţii de până la 70%, Kiddy Store de până la 30%, iar Dinoland şi Coccodrillo de până la 20%.

Pe 21 noiembrie se anunță produse de machiaj şi parfumuri cu preţuri mai avantajoase cu până la 70% de la Marionnaud şi cu până la 50% de la Profi Hair Shop.Yves Rocher va avea discounturi de până la 30%, Ruby Rose de până la 25%, Sabon şi Cupio de până la 20%. Promoţii pentru frumuseţe au pregătit şi MAC, Sephora, Farmasi Cosmetics şiProfessional Shop.

Bijuterii şi accesorii cu până la 70% discount vor fi la Splend’or şi Millefiori, iarSwarovski pregătește oferte cu reduceri de până la 50%. Articolele Accessorize şi Papionette au discount de până la 30%, cele de la Sabrini de până la 20%, iar cele de la Sabion de până la 10%.

Pentru cei care vor să își pregătească locuinţa pentru sărbători, operatorii Valentini Bianco şi Top Shop anunță promoţii de până la 60%, Lumea Somnului de până la 50%, Lovely by M de până la 40%, Aramis Feeling de până la 30%, iar Bam Boo şi Romanian Handcraft de până la 20%.

La Nemira vor fi cărți cu preţuri reduse la jumătate, la Quickmobile se pregătesc promoţii de până la 70% şi Evolio propune discounturi de până la 40%. Oferte vor fi și la Flanco. De asemenea, estaurantele şi cafenelele din Iulius Mall s-au pregătit pentru Black Friday cu meniuri şi preparate, în oferte promoţionale.

Pentru mix cu shopping, au fost anunțate de asemenea concerte, prezentări de modă și spectacole. Astfel, vin la mall Connect-R şi Holograf, Arpi & Zip Band, The Beatalls (tribute band) şi Maria Alexievici & The Groovebert Band.

 

În celălalt mare centru comercial din Cluj, Polus Center – administratorii au anunțat două zile de Black Friday: 21 și 28 noiembrie, cu prețuri reduse și oferte la electronice și electrocasnice, îmbrăcăminte și încălțăminte, bijuterii, accesorii, cosmetice.

Oferte Black Friday 21 noiembrie - Polus

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.