Închide

Ce poți face la Jazz in The Park, peste 4 zile

Cultură by Actual de Cluj - iun. 25, 2015 1 533

Scene în parcul central, pe plaja din Grigorescu, la Opera Maghiară și la un club privat – sunt locurile de desfășurare ale ediției din acest an a festivalului Jazz in the Park, ce începe peste câteva zile la Cluj.

A treia ediție a Jazz in the Park are loc între 29 iunie și 5 iulie iar scenele festivalului vor fi amplasate în Parcul Central, Plaja Grigorescu, Colin’s Gastropub și Opera Maghiară. La ediția din acest an line up-ul e format din N.O.H.A, Zoe Rahman Trio, Balako, Tango with Lions, Hilde Louise Asbjørnsen, Barabás Lőrinc Quartet, Sebastian Spanache Trio, Jazzybirds, Lucia, EYOT, Blazzaj, Exit Oz, Koszika and The Hot Shots, Tiptil, Mice on the Run, Jazú, The Rank & Fashion și Nuages Quartet, iar accesul la concerte e gratuit.

La Opera Maghiară vor concerta violonistul Florin Niculescu și invitații săi, în 2 iulie, iar la acest concert accesul se face pe bază de bilete, care costă 50 de lei. Pianistul Bogdan Vaida concertează și el, tot aici, în 39 iunie, iar biletele costă 20 de lei.

Pe lângă concerte, Jazz in the Park găzduiește salonul de carte Bookfest Estival, British Reading Lounge, expoziții de pictură, sculptură și instalații, Târguțu’ Vintage, activități sportive și pentru copii și un showroom Pegas și eBike Bosch – aceasta din urmă fiind celebra bicicletă concepută de Bosch, ce costă cât o mașină second-hand.

Ediția din acest an a festivalului este finanțată printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechteinstein și Guvernul României, precum și de FDSC, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Jazz-ul instalează și cartea în Parcul Central

Jazz in the Park iese din parc. Vezi care sunt locațiile din 2015 ale festivalului și cine vine

Vezi cum a fost la ediția de anul trecut:

Foto/Video Dansând în iarbă, cu jazz şi popcorn. Cum a arătat seara 1 din Jazz in the Park

Scrie un comentariu