Închide

Ce a făcut candidata Udrea la târgul de la Negreni: şi-a cumpărat trening şi s-a pozat cu primarul Boc

Actualitate by Kristina Reştea - oct. 12, 2014 0 1155

 

Premierul Victor Ponta a venit la Cluj pe şantierul unei bucăţi din neterminata de zece ani frântură de Autostradă Transilvania, înainte de lansarea oficială a candidaturii. Candidatul PNL-PDL Klaus Iohannis a ajuns la Cluj cu câteva zile înainte de deschiderea campaniei şi a bifat la Biblioteca Centrală Universitară o întâlnire şi câteva discursuri printre reprezentanţii mediului academic şi şi-a făcut permis de BCU. În acest weekend, candidata PMP la alegerile prezidenţiale s-a întors la Cluj. Elena Udrea a fost la târgul de la Negreni, s-a pozat cu vizitatori, căţei, copii şi cu primarul Emil Boc. Şi a postat. Pe Facebook.

 

„Târgul de la Negreni este poate cel mai mare din ţară. Se spune că ar participa peste 50.000 de oameni. Printre ei, m-am aflat şi eu. Şi nu fără folos: pe lângă discuţiile cu oamenii şi miile de fotografii pe care le-am făcut cu aceştia (nu e o exagerare ), am reuşit să îmi cumpăr şi un trening. Ba mai mult, m-am ales şi cu o năframă extrem de frumoasă care mi-a fost dăruită de un comerciant”, a scris Elena Udrea (sau consilierii ei) pe pagina oficială a reţelei de socializare. „M-am bucurat foarte tare să văd că, la acest eveniment, era promovat şi brandul turistic naţional”, nu s-a uitat menţiunea aferentă fostului ministru de turism. Primarul Emil Boc a făcut şi el parte din suita preferatei preşedintelui Băsescu, ajunsă la Negreni.

 

 

Udrea a participat la Cluj şi la ceremonia prin care s-au marcat cei 70 de ani  de când municipiul Cluj-Napoca a fost eliberat de sub ocupaţia horthystă. După depunerea de coroane din cadrul manifestării de la Monumentul Ostaşului Român din Cimitirul Eroilor, mesajul candidatei nu l-a uitat pe primarul oraşului: „alături de mine a fost şi de această dată primarul Emil Boc, ca dovadă a sprijinului pe care mi-l arată”.

 

Udrea la eliberare

 

Sursa foto: pagina FB Elena Udrea

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

Articole similare