Închide

Bolnavă de cancer din Arad, lăsată fără mașină și actele medicale. Făcea săptămânal naveta la Cluj, la Institutul Oncologic. Apel disperat al femeii

Uncategorized by Catalin Suciu - apr. 18, 2019 0 1456

O femeie din Arad care se luptă cu cancerul de peste 4 ani a ajuns într-o situație disperată. Mașina cu care făcea naveta la Cluj, a fost furată în 20 de secunde. Mai grav, în torpedou se aflau actele medicale în orginal, actele fiind necesare pentru a-și continua tratamentul.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, când soțul ei a coborât din autoturism pentru a o ajuta să care niște plase la mașină. A lăsat cheile în mașină și a plecat la doar câțiva metri distanță. Când s-a întors spre mașină, aceasta nu mai era. Totul a durat mai puțin de 20 de secunde, relatează aradon.ro.

Este vorba despre un Opel Insigna, de culoare neagră, cu numărul de înmatriculare AR – 09 – ANG.

În torpedou se aflau actele medicale, în original, de care arădeanca are mare nevoie la Cluj, pentru ședințele de chimioterapie. Rămasă fără mașină și fără actele medicale, prin bunăvoința unor vecini din cartier a primit o mașină pentru a se putea deplasa la tratament, la Cluj.

Cu toate acestea, femeia are nevoie de actele medicale în original, astfel că îl roagă pe hoț să îi aducă măcar actele.

Acesta a lăsat și un  număr de telefon, 0740.819.145 și îl roagă pe hoț să-i înapoieze măcar actele medicale. Persoanele care dețin informații legate de mașină sunt rugate să apeleze la poliție.
Mai multe AICI

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu