Închide

Aproape o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus în Cluj doar de ieri până azi, cele mai multe într-un județ din țară, după București și Timiș

Uncategorized by Mihai Prodan - dec. 07, 2021 0 163

Aproape o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus în Cluj doar de ieri până azi, cele mai multe într-un județ din țară, după București și Timiș.
E vorba mai exact de 93 de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în 24 de ore la Cluj, cele mai multe din țară, depășite doar de București cu 215 cazuri noi și Timiș, cu 131 cazuri noi.

Rata de infectare din județ a ajuns azi la 1,87 cazuri la mia de locuitori, de la 1,97 ieri. Deși în scădere, aceasta e adoua cea mai ridicată rată de infectare din țară, azi. Situația în fiecare județ, astăzi:

Să menționăm, Clujul e în continuare județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate în cei aproape doi ani de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Cu aceste cazuri noi, de azi, numărul total ajunge la 87.858 cazuri de infecție.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.