Închide

Agenția de Integritate: Un fost inspector din Primăria Cluj-Napoca nu pate justifica o avere de o jumătate de milion de euro

Administrație by Actual de Cluj - feb. 18, 2021 0 297

sursa foto facebook.com/Primaria Cluj Napoca

Un fost inspector din Primăria Cluj-Napoca nu pate justifica o avere de o jumătate de milion de euro, a constatat Agenția Națională de Integritate, care a sesizat Parchetul.

E vorba de Narcisa Elena Pop, fost inspector în cadrul Primăriei Cluj-Napoca din iulie 2007 până în decembrie 2016. ANI arată azi într-un comunicat de presă că a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum total de aproximativ 500.000 euro – constând în suma de 387.294 euro și suma de 631.906,91 lei- , între averea dobândită și veniturile realizate de către aceasta.  ANI mai arată că a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj, pentru un control ”cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Pop Narcisa Elena”. ANI mai arată că a sesizat şi Agenția Națională de Administrare Fiscală cu privire la ”posibile indicii privind încălcarea legislației fiscale” în ceea ce privește vânzarea unui imobil la prețul de 27.800 euro, prețul încasat fiind de 39.400 euro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare