Închide

A revenit „cuierul” gratuit din centrul oraşului

Uncategorized by Actual de Cluj - dec. 22, 2017 1 2389

Au reapărut umeraşele pe gardul bisericii unitariane din centru, de lângă “Sora”. “Cuierul” gratuit stă acolo pentru cei care au haine de dat şi, mai ales, pentru cei nevoiaşi, care pot lua direct de aici îmbrăcăminte pentru a face faţă gerului. „Am început din nou proiectul Cuier gratuit. Lasă o haină  dacă ai în plus. Ia una, dacă ai nevoie!”, au anunţat, simplu, reprezentanţii Bisericii Unitariene.

 

Iniţiativa s-a desfăşurat şi iarna trecută:

Ideea simplă care încălzește Clujul în toiul gerului polar: preot agață umerașe pe gardul bisericii, sute de haine donate

Vezi şi:

Inițiativa “cuier gratuit” pentru nevoiași. Continuarea

 

Polițiștii locali  au desfășurat mai multe acțiuni pentru a depista persoanele fără adăpost din zona centrală a municipiului şi au anunţat că au fost identificate 23 persoane fără adăpost. Acestea au fost conduse la Centrul de Găzduire Temporară de pe strada Oașului, nr. 298 și la Centrul Social de Urgență de pe strada Dragoș Vodă, nr. 36, unde au fost preluate de Direcția de Asistență Socială și Medicală. Poliția Locală face un apel clujenilor să acorde sprijin municipalității prin sesizarea la numerele de telefon 0264/955 sau 0264/598784 – Dispeceratul Poliției Locale a situațiilor în care observă persoane fără adăpost.

  • Un comentariu

    1. Fara sa par rautacioasa, 90% din oamenii astia nevoiasi poarta hainele pana se murdaresc, dupa care le arunca. Fie ca nu au unde sa le spele, fie le este lene. Un ajutor mai binevenit ar fi niste spalatorii.

    Scrie un comentariu