Închide

A doua zi consecutivă în care incidența infecției cu coronvirus e cea mai mare în Cluj din toată România

SănătateTop News by Actual de Cluj - apr. 21, 2022 0 397

A doua zi consecutivă în care incidența infecției cu coronvirus e cea mai mare în Cluj din toată România, peste București.
Incidența a ajuns azi la 2,67 cazuri la mia de locuitori în Cluj, cea mai mare din țară, după ce de ieri până azi în județ s-au înregistrat peste o sută de cazuri noi, Clujul fiind singurul județ din țară care depășește acest prag, exceptând Capitala. Spre comparație, media națională a incidenței infecției e azi de 0,71 la mie.

Astfel, în Cluj au fost depistate de ieri până azi un număr de 126 de cazuri noi, cele mai multe din România după București cu aproape trei sute de cazuri noi. Să menționăm, Clujul e în continuare județul din țară cu cele mai multe cazuri de infecție depistate de la debutul pandemiei până în prezent, azi numărul total ajunge la peste 161.000. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.063 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus, cu 44 mai puțin față de ziua anterioară.

În Cluj sunt internați azi 119 de pacienți infectați, cei mai mulți într-un județ din țară, dintre care 26 sunt la Terapie Intensivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare