Închide

CFR, victorie fără emoții și calificare în play-off-ul Europa League. Adversară surprinzătoare pentru clujeni

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 17, 2018 0 289

După 2-0 în tur, formația din Gruia a făcut scor cu Alashkert, campioana Armeniei. A fost 5-0 la Cluj, iar campioana României are o șansă importantă să ajungă în grupele Europa League.

Culio a deschis scorul după un penalty obținut de francezul Omrani (18). Atacantul a făcut 2-0 cu o execuție spectaculoasă înainte de pauză, un șut de la 16 metri, fără nici o șansă pentru portarul armenilor.

CFR-ul a controlat autoritat și partea secundă și a mai punctat de trei ori. Hoban, cu capul, din cornerul executat de Camora, Omrani, din nou, tot cu o lovitură de cap și Sebastian Mailat, în prelungiri. 5-0 și calificare fără nici un fel de emoție în play-off-ul Europa League.

Echipa clujeană are toate șansele să ajungă în grupe. Singura adversară care îi stă în cale este Dudelange, campioana din Luxemburg. Dudelange a produs marea surpriză și a eliminat-o pe Legia Varsovia, după 2-1 în deplasare și 2-2 pe teren propriu.

F91 Dudelange este campioana Luxemburgului și deținătoarea Cupei Ligii. Formația antrenată de neamțul Dino Toppmöller are un lot cotat la 3,9 milioane de euro. Cel mai valoros jucător este mijlocașul central de 34 de ani, Milan Bisevac. Sârbul are o cotă de 250.000 de euro.

CFR Cluj – Alashkert 5-0
Au marcat: Culio 19′-pen, Omrani 45+1′, 61′, Hoban 58′, Mailat 90+2′

CFR Cluj: Vâtcă – Peteleu, Vinicius, Mureșan, Camora – Dokovic, Hoban, Culio – Al. Păun, Țucudean, Omrani

Rezerve: Farcaș – Manea, Lang, Mailat, Al. Ioniță, Bordeianu, Tambe

Antrenor: Toni Conceicao

Alashkert: Cancerevic – Zeljkovic, Stojkovic, Praznovsky, Daghbashyan – Artur Edigaryan, A. Grigoryan – Nenadovic, Sekulic, Artak Edigaryan – Manucharyan

Rezerve: Avagyan – Marmentin, Antonic, Dashyan, Simonyan, Jefferson, Romero Jr.

Antrenor: Varuzhan Sukiasyan

foto: facebook/CFR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare