Închide

Miriuță: „Cu Bumba și Deac pot sta mult mai liniștit. Cred că vom închide campania de achiziții cu ei”

Sport by Catalin Suciu - Ian 10, 2017 0 561

Antrenorul CFR-ului a discutat cu ambii internaționali și îi așteaptă să evolueze împreună la CFR. Bumba a semnat deja cu „feroviarii”, iar Deac își negociază rezilierea contractului cu FC Tobol pentru a putea semna cu echipa clujeană.

CFR-ul mai are cinci meciuri de jucat și va afla dacă va fi în play-off sau nu. Iar programul e foarte dificil, clujenii urmând să joace pe rând cu Steaua (acasă), Mediaș (deplasare), ASA (acasă), Iași (deplasare) și Viitorul (acasă): „Eu sunt optimist, iar jucătorii trebuie să fie așa cum e și antrenorul. E un program greu, foarte greu, dar trebuie să batem aceste echipe dacă ne dorim play-off-ul. Avem un punct în fața Astrei și cinci finale de jucat. Suntem la mâna noastră”, a spus antrenorul Vasile Miriuță.

Misiunea acestuia se poate ușura considerabil, dacă în Gruia va sosi și Ciprian Deac.  „Cu Cipri am lucrat, pe Bumba îl știu de ani de zile, îi vreau pe amândoi, normal. Doi jucători foarte buni, pot juca pe orice post la mijloc, și în centru și în bandă. Deac mai are contract cu Tobol până la finalul anului, dar sper să se rezolve cât mai repede. Cu cei doi, Bumba și Deac, închidem campania de achiziții. Am un grup de 12-13 jucători foarte buni și aș mai avea nevoie de cei doi să stau liniștit. E o prostie să aduci câte 5-6, să tot schimbi în iarnă”, a adăugat Miriuță în cadrul emisiunii Divizia Locală de la Digi 24 Cluj.

Echipa din Gruia se va antrena pe plan local până pe 14 ianuarie, când va pleca în Cipru, unde va rămâne până pe 28 ianuarie, perioadă în care se va pregăti partea a doua a sezonului. CFR-ul va juca 4 partide amicale.

După 21 de etape, CFR-ul ocupă locul 6, ultimul care asigură participarea în play-off. Are 30 de puncte, cu unul în plus față de Astra (locul 7) și e la două lungimi de Dinamo (locul 5). E bine de menționat că “feroviarii” început sezonul cu o depunctare de 6 puncte din cauza unor datorii către foști jucători.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare