Închide

Începe Noaptea Devoratorilor de Publicitate

ActualitateFestivalSocial by Actual de Cluj - nov. 07, 2017 0 400

Cea de-a 22-a ediție a spectacolului ”Noaptea Devoratorilor de Publicitate” se desfășoară în 11 noiembrie, la Cinematograful „Florin Piersic”, de la ora 20.00. Formatul ediției este cel deja cunoscut publicului amator de clipuri publicitare: 4 calupuri cu spot-uri publicitare internaţionale, prezentate în premieră în România.

„Fie că ești un publicitar grăbit și mereu „fugărit” de deadline-urile care te urmăresc sau ești doar un iubitor al reclamelor bune și umorului inteligent sau pur și simplu îți plac scurt-metrajele, spectacolul „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” promovează arta advertising-ului ca pe o forma neconvenţională de divertisment pentru o categorie importantă de consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspiră să devină inovatori” – transmit organizatorii. Proiectul a fost conceput de Jean Marie Boursicot şi a pornit de la pasiunea acestuia de a colecţiona spoturi publicitare. Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi si potenţiali. Este un proiect care transmite direct mesajul unei pieţe de marketing dinamice. Prima ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate a avut loc în 1981, sub titulatura „Friandises”, pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, să-l denumească ulterior „La Nuit des Publivores”. Succesul său nu a întârziat să apară: de-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat în peste 40 de ţări de pe toate continentele.

La fel ca anul trecut, filmele vor rula simultan, atât în sală, cât şi în holul cinematografului unde se va instala un ecran mare şi se va amenaja un bar cu zonă de lounge.

PREŢURILE BILETELOR: Categoria I – 96 lei, Categoria II – 78 lei, Categoria III – 67 lei, Categoria IV – 58 lei, Categoria V – 49 lei

Biletele se găsesc la biroul Diesel Events din piaţa Unirii 10, la cinematograful Florin Piersic şi online prin www.dieselevents.ro, www.biletmaster.ro şi www.eventim.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare