Închide

Zilele Clujului au loc între 30 mai și 2 iunie/Liber la propuneri de evenimente

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mart. 21, 2024 0 124

Pot fi transmise idei și propuneri de proiecte pentru conturarea programului din acest an al Zilelor Clujului, până în data de 15 aprilie. Zilele Clujului vor avea loc în acest an în perioada 30 mai – 2 iunie.

„Indiferent de anotimp, orașul are timpul lui, iar timpul lui e azi. Un azi format dintr-un ieri și dintr-un mâine pentru fiecare dintre noi.” – acestea sunt câteva dintre cuvintele rostite în cadrul celui mai mare show de drone din România, la Zilele Clujului 2023.

Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități: în fiecare an publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip contribuie la realizarea programului noii ediții prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.

Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 15 aprilie 2024.

Noutățile despre program și activitățile din cadrul evenimentului vor fi publicate și pe pagina de facebook http://fb.com/ZileleClujului/.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu