Închide

ZF: Operatorul de telecom Direct One, deţinut de Electrogrup şi familia Mureşan din Cluj, a schimbat membrii Consiliului de Administraţie

Economie by Actual de Cluj - mart. 11, 2019 0 217

Operatorul de servicii de telecomunicaţii Direct One, care este şi proprietarul companiei Netcity Telecom – care operează reţeaua de fibră optică din Bucureşti, a numit trei noi membri în Consiliul de Administraţie, potrivit unei decizii a acţionarilor publicate în Monitorul Oficial și citate de Ziarul Financiar.

Cei trei membri noi ai Consiliului de Administraţie, care au fiecare mandate pe doi ani de zile, sunt Marian Pantazescu, Vasile-Adrian Răcăşan şi Mihai Dobrescu. Cei trei membri care au fost înlocuiţi în CA sunt Adrian Florea, Raluca Ceascai şi Ioan Mircea Bica, conform documentului.

Preşedintele CA este Teofil-Ovidiu Muresan, unul dintre acţionarii principali ai companiei. Direct One este parte a Electrogrup, grup deţinut de fraţii Teofil şi Simion Mureşan din Cluj Napoca. Din acelaşi grup mai fac parte Nova Power & Gas SRL, precum şi WESEE SRL, în care grupul are o deţinere de 40%.

Citește și:

Clujenii care cumpără Internetul subteran din București iau împrumut de la bancă, 36 milioane euro, ca să finanțeze tranzacția

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare