Închide

ZF: O clujeancă e noul director de HR al Microsoft în România

Economie by Actual de Cluj - mart. 08, 2018 0 1201

Roxana Milaş, un manager care a ocupat în ultimii trei ani funcţia de HR lead pe zona Europei Centrale şi de Est pe segmentul de consumer în cadrul Microsoft, a preluat rolul de HR lead al organizaţiei din România, informează Ziarul Financiar.
Noul director de HR al Microsoft, Roxana Milaş, a lucrat din 2006 până în 2016 pentru Nokia. Ultima poziţie deţinută la Nokia a fost de head of human resources pe regiunea Europei Centrale şi de Est, un rol pe care l-a avut din Viena. Ulterior a plecat la Microsoft, având biroul tot în Viena, iar din noua poziţie va coordona politicile de HR ale Microsoft România din Bucureşti. Absolventă a Facultăţii de Sociologie în 2002 și a celei de Economie în 2010, ambele din cadrul universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Milaş a absolvit şi cursurile unui program de masterat la BI Norwegian School of Management din Oslo.

Roxana Milaș și-a început cariera în resurse umane în octombrie 2003, ca manager financiar și de HR la Fundația Română pentru Copil, Comunitate și Familie (FRCCF). Din octombrie 2006 până în decembrie 2014 a lucrat pentru Nokia, mai întâi în calitate de consultant HR pentru România, Bulgaria și Serbia, apoi ca șef al departamentului, manager de calitate și, din ianuarie 2012, șef al departamentului de HR pentru Europa Centrală și de Est, în Viena; din ianuarie 2015 și până a preluat postul din România, a fost HR Lead pentru Europa Centrală și de Est.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu