Închide

Zeci de medici își oferă gratuit serviciile de consultații într-un târg deschis ieri la sala polivalentă din Cluj-Napoca, rămâne deschis până mâine

Sănătate by Actual de Cluj - feb. 26, 2024 0 3915

Zeci de medici își oferă gratuit serviciile de consultații într-un târg deschis ieri la sala polivalentă din Cluj-Napoca, rămâne deschis până mâine.

Mai multe organizații, spitale, autorități locale și județene, precum și o denominațiune religioasă ca organizator, s-au implicat în organizarea târgului, deschis de ieri până mâine la BT Arena. Campania ”Din grijă pentru tine” reprezintă un maraton de voluntariat, unde se oferă consultații medicale gratuite într-un centru special amenajat. Nu mai puțin de 45 de cabinete funcționează în această perioadă pentru diverse specialități medicale, inclusiv cardiologie, gastroenterologie, dermatologie, oftalmologie, stomatologie, urologie și altele. Peste 120 de medici voluntari oferă servicii, iar numărul total al voluntarilor implicați în organizare este de aproximativ 500 de persoane, după cum precizează Instituția Prefectului Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu