Închide

WC-ul public de 120.000 de euro inaugurat cu mare fast în Huedin s-a inundat după ploile din ultimele zile

Actualitate by Catalin Suciu - mai 21, 2019 0 166

WC-ul public din orașul Huedin, județul Cluj, care a costat 120.000 de euro și a fost deschis la începutul lunii mai, a fost inundat în urma ploilor din ultima perioadă.

Toaletă publică, singura din localitate, a fost deschisă cu mare fast, in prezenta oficialităților locale, precum la un mare eveniment. Ploile din ultima perioadă au inundat toată incinta, apa s-a inflitrat în tavan si a ajuns la pardoseala, unde s-au format bălți. Toeleta publică a costat administrația locală 120.000 de euro, dar în afară de faptul că este mare, de 160 de metri pătrați, nu are nimic ieșit din comun. Prețul a fost pus de autorități în seama unor avize suplimentare și a tva-ului . Primarul din Huedin, Mircea Moroșan, a anunțat că toate probleme vor fi rezolvate de firma care s-a ocupat de amanejare, întrucât recepția nu a fost făcută. Acesta a mai precizat că investiția este utilă și „extrem de necesară” și în plus, „arată foarte bine”.

Toaletă publică de 120.000 de euro în Huedin. E singura din localitate și-a fost inaugurată cu mare fast: „Nu aveți voi la Cluj așa ceva!”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.