Închide

Cum furau doi bărbați motorină din camioane, în Apahida. Polițiștii i-au filat ore bune

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mai 21, 2019 0 227

Doi clujeni au fost prinși în flagrant în timp ce furau motorină dintr-un camion, noaptea la ora 3.30.

S-a întâmplat în noaptea de 19 spre 20 mai, când polițiștii au depistat doi bărbați bănuiți de sustragerea de motorină din două tiruri ce erau parcate în alveolele aferente variantei ocolitoare a localității Apahida. „Unul dintre bărbați a fost depistat în timp ce forța capacul rezervorului unui tir. La vederea organelor de poliție, bărbatul a fugit pe lângă parapetul de pe marginea alveolei și a sărit o pantă de circa doi metri pe terenul viran. Polițiștii l-au somat să se oprească, însă acesta a continuat să fugă, fiind însă, în scurt timp, prins de agenți. Astfel, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 26 de ani, din comuna Sînpaul, județul Mureș”, explică polițiștii.
Între timp, un alt echipaj de poliție a pornit în urmărirea autoturismului folosit în comiterea furturilor. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din comuna Sînpaul, județul Mureș.
În interiorul autoturismului condus au fost găsite 16 canistre, de 30 de litri fiecare, din care cinci erau pline cu motorină. Polițiștii spun pentru actualdecluj.ro că aveau indicii că astfel de furturi se întâmplă de mai multă vreme pe varianta de ocolire.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu