Închide

Concurs de frumusețe pentru căței, pisici, iepuri și alte animale la o universitate din Cluj

ActualitateEducaţie by Actual de Cluj - mai 21, 2019 0 239

Concurs de frumusețe … pentru animale, organizat de una dintre universitățile din Cluj.
E vorba de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, ce anunță azi că organizează un concurs de frumusețe pentru câini, pisici și alte animale, în 25 mai între orele 14 și 19, în organizarea studenților francezi de la Facultatea de Medicină Veterinară. Aceștia așteaptă la concurs căței, pisici, dar și iepuri sau alte animale și a ajuns deja la a treia ediție.
„Concursul va fi împărțit pe secțiunile: câini talie mare, câini talie mică, foster și altă categorie de animale (pisici, iepuri, pești etc), iar înscrierile au loc la adresa de mail cmcvethumanitaire@gmail.com. Taxa este de 10 lei, pentru participanții din USAMV Cluj-Napoca, până sâmbătă, și de 15 lei, în ziua concursului, iar fondurile se vor reinvesti pentru ajutarea asociațiilor de protecție a animalelor.
Evenimentul este organizat de Asociația CMC Vet’Humanitaire, care sprijină adopțiile de animale din România și asociațiile locale specializate”, explică universitatea.

„Asociația este a studenților și am creat-o pentru a ajuta animalele și a le îmbunătăți condițiile de viață. Asta ne dorim de la acest eveniment: să petrecem împreună o după-amiază frumoasă, în care să adunăm și fonduri pentru asociație, în încercarea de a sprijini apoi animalele atât cât putem”, spun studenții organizatori. Juriul concursului va fi format din doi profesori și doi studenți din anul VI la Medicină Veterinară, iar animalele de pe primele trei locuri la fiecare categorie jurizată vor fi premiate cu mâncare și jucării oferite de sponsorii evenimentului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags

    Articole similare