Închide

Walter rupe tăcerea: „Vin la derby și vreau să ne calificăm în finală!” Ce spune patronul lui „U” despre retrogradare

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 26, 2015 0 1255

Finanțatorul Universității Cluj va fi prezent pe stadion la returul din semifinalele Cupei României dintre U și CFR.

Florian Walter a fost ultima dată pe Cluj Arena la derby-ul cu CFR Cluj, pierdut de U cu 2-3, după ce „studenții” au avut 2-0 pe tabelă.

„Vin la Cluj ca să susțin echipa. Nu trebuie să se bucure jucătorii că mă văd pe mine, ei trebuie să joace și să se califice în finală. E un moment important pentru Universitatea Cluj, o semifinală care poate decide și viitorul clubului.  Dacă ajung în finală, fotbaliștii sigur prind încredere și vor trata altfel următoarele jocuri din campionat. Eu vin și vreau să văd o calificare în finală. A trecut ceva vreme de când n-am fost la stadion și-acum am să vin ca să-i susțin pe băieți. Repet, ei trebuie să joace fotbal și să salveze ce mai pot salva. Aș vrea să văd atitudine, luptă, să-i văd că își doresc”, a declarat Walter pentru actualdecluj.ro.

Acesta a vorbit și despre lupta pentru evitarea retrogradării. „Dacă trecem de CFR , moralul va fi ridicat și asta nu poate decât să ajute. Nu sunt așa de multe puncte, sunt  6 puncte pe care trebuie să le recuperăm față de locul 11.  Lupta se duce în continuare, nu suntem retrogradați”, a mai comentat acesta.

Partida dintre Universitatea și CFR se va juca pe 1 aprilie de la ora 21:30  pe stadionul Cluj Arena. În tur scorul a fost 0-0, după ce Lemnaru a ratat și o lovitură de la unsprezece metri.

Se vând bilete la derby-ul U Cluj- CFR din Cupa României. Prețuri exorbitante pentru galeria oaspeților.

 

Retrogradarea poate aduce falimentul la U Cluj. „Am încercat să-i constientizăm și pe jucători de treaba asta!” Scenariul de Liga a IV-a

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare