Închide

Vise? A început șantierul centurii Sud a Clujului. Primarul din Florești: „Mi-ar place ca la centenarul Marii Uniri să avem o șosea practicabilă”

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - nov. 04, 2017 1 1272

După hârtii mutate în sus și în jos, primele semne de șantier pentru centura care unește cea mai mare comună din țară, Florești, de unul dintre cele mai mari cartiere din țară, Mănăștur, se văd în această săptămână.

Primarul din Florești, Horea Șulea, anunță că au început lucrările pentru drumul de legătură Sud. Executantul, Diferit SA, a deschis șantierul deocamdată cu delimitare și amplasare de utilaje și organizare de șantier. „Urmează săpăturile, terasări etc”, spune Șulea. Șantierul a fost deschis pe Valea Gârbăului, la viitoarea girație cu breteaua spre drumul național. „Mi-ar place ca pe 1 Decembrie 2018, la Centenarul Marii Uniri, să avem o șosea practicabilă”, spune Șulea, nu înainte de a preciza însă că lucrările încep „după teribil de multe proceduri, discuții, întâlniri, comunicări, acte și procedee tehnice și juridice și administrative”.

Citește și:

Constructorul a preluat în gestiune amplasamentul Centurii de Sud a Floreștiului

Cu banii în cont, primarul Floreștiului nu are niciun pronostic în privința finalizării Centurii

  • Un comentariu

    1. Ce legătură are Centenarul Unirii cu o centură ocolitoare? România va sărbători Centenarul Unirii în felul ei: fără legături între regiunile istorice, multe investiții în zonele de Vest și Nord-Vest, zero investiții în zona de Nord-Est.

    Scrie un comentariu

    Articole similare