Închide

Vin, mixează, iau banul și pleacă. Headlinerii Untold Festival nu prind mulți pureci la Cluj. Ce program au David Guetta, Avicii și Armin van Buuren

FestivalInternaționalTop News by Mihai Prodan - iul. 28, 2015 3 2024

Headlinerii celui mai mare festival al Clujului – Armin van Buuren, Avicii și David Guetta – nu prind prea mulți pureci pe Someș: vin, mixează și pleacă, totul în câteva ore.

Celebrii DJ-i care țin capul de afiș la Untold Festival, evenimentul din acest weekend de la Cluj care așteaptă o audiență de zeci de mii de persoane, vin la Cluj cu avioane private, cu câteva ore înainte de ora programată să apară pe scenă, iar după câteva ore pleacă la următorul concert, arată directorul festivalului, Bogdan Buta. „Dar echipele lor vin cu câteva zile mai devreme ca să se asigure că e totul în regulă”, adaugă el.

David Guetta, de exemplu, are concerte aproape zilnic: înainte să vină la Untold, în 2 august, are programat un concert pe stadionul San Pedro de Alcantara, în 1 august în Spania, și în ziua imediat următoare concertului de la Cluj, în 3 august, e la Ibiza, în clubul Ushuaia.
Programul lui David Guetta: 30 iulie – concert în Ibiza. 31 iulie – concert în Archaron (Franța). 1 august – concert în Marbella (Spania). 2 august – Cluj. 3 august – Ibiza. 6 august – Ibiza. 7 august – Helsinki. 8 august – Parnu Beach Estonia. 9 august – Colmar (Franța). 10 august – Ibiza.
Armin van Buuren vine la Cluj în 1 august, după ce, cu o zi înainte, mixează la Anaklia, în Georgia, dar are pauză până în 6 august, când mixează în Ibiza. În 7 august e la Parnu, în Estonia, în 8 – în Helsinki în Finlanda și Almeria în Spania.
La fel, Avicii, care mixează la Cluj în 31 iulie, adică peste doar trei zile. În 2 august e la Ushuaia în Ibiza, în 7 e în Skandenborg (Danemarca), în 8 în Helsinki, în 9 înapoi la Ushuaia, în 14 – la Sziget Festival în Budapesta.

Citește și:

Lost Frequencies vede Clujul de pe fereastra hotelului. “E păcat, dar așa e peste tot”

Vrei să-i vezi pe Guetta, Avicii și van Buuren la Untold? Pregătește-te de ore mici: la 1 sau 3 dimineața

3 comentarii

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.