Închide

Vrei să-i vezi pe Guetta, Avicii și van Buuren la Untold? Pregătește-te de ore mici: la 1 sau 3 dimineața

ActualitateTop News by Mihai Prodan - iul. 29, 2015 3 1102

La Cluj vin nume grele din industria muzicală a lumii, în weekend la Untold Festival – dar dacă vrei să-i vezi live trebuie să reziști stoic ore bune pe stadionul Cluj Arena, căci concertele sunt programate la ore mici ale dimineții.

Headlinerul programat joi pe scena de pe Cluj Arena e Lost Frequencies – îl puteți vedea mixând dacă sunteți pe stadion la … 2.40 dimineața, după show-ul ATB, programat la rândul său la 1.15 dimineața. Sau, dacă vreți, Dimitri Vegas & Like Mike au concertul puțin mai devreme, cu 15 minute înainte de miezul nopții.
Vineri concertul Avicii e programat la 1.30 dimineața, dar se poate și mai rău: Aron Chupa concertează la … 3 dimineața.
Și mai rău e sâmbătă, când headliner e Armin van Buuren: ca să-l vedeți mixând va trebui să fiți pe stadion la ora 2.45, deci, tehnic, duminică dimineața.
Festivalul se închide duminică, unde pe Cluj Arena mixează David Guetta – la 1 dimineața.

Vin, mixează, iau banul și pleacă. Headlinerii Untold Festival nu prind mulți pureci la Cluj. Ce program au David Guetta, Avicii și Armin van Buuren

3 comentarii

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.