Închide

VIDEO Zucchero i-a trezit din amorțeală pe clujeni

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 14, 2016 0 322

Clujenii vin la concertele de la Sala Polivalentă ca la teatru – asta dacă nu cumva pe scenă e Zucchero care le cere să se ridice de pe scaune, pentru care se conformează pentru o piesă-două.

Mii de oameni la concertul lui Zucchero de sâmbătă seara din Sala Polivalentă – au umplut scaunele din fața scenei și cele din tribune, dar numai de pe cele două laturi – scaunele tribunei din fața scenei, dar și cele din al doilea inel, au fost acoperite.

Organizatorii spun că au vândut aproximativ 2.000 de bilete, iar asistența la concert a fost dublă. De la o vreme câteva zeci de clujeni s-au mutat de pe scaune în fața scenei – după ce artistul le-a cerut spectatorilor să se ridice de pe scaune și să danseze, iar aceștia s-au conformat pentru două piese după care au luat din nou loc.

Să mai spunem că, imediat ce a aterizat pe aeroportul din Cluj, artistul a susținut o conferință de presă la aeroport în care a explicat între altele cum la vârsta sa – are mai bine de 60 de ani – e un „nomad al muzicii”, a făcut lista locurilor exotice în care a susținut concerte în ultima vreme și a spus că e întotdeauna curios să concerteze în locuri noi – Clujul fiind unul dintre acestea, la 30 de ani de la debutul carierei sale. L-am întrebat ce știe despre Cluj înainte să concerteze aici, iată ce răspunde:

Concertul lui Zucchero de la Cluj a venit la doar o zi distanță de cel al părintelui muzicii electronice, Jean Michel Jarre, tot în Sala Polivalentă. Vezi cum a fost:

FOTO/ VIDEO Show cu Jean-Michel Jarre, “părintele muzicii electronice” la Cluj: muzică, lumini, harpă de lasere şi… Edward Snowden

Nici un comentariu

Scrie un comentariu