Închide

VIDEO Un meșter din Gherla a uimit asistența de la Românii au Talent

Sinteză știri localeTop News by Catalin Suciu - mart. 12, 2017 0 835

Mesterul gherlean Ioan Galgoczy şi-a prezentat creaţiile în show-ul de televiziune “Romanii au talent”. Vineri seara, o ţară întreagă a putut vedea la TV măiestria cu care sculptorul reuşeşte să îmbine rădăcini de copaci pentru a obţine adevărate opere de artă, transmite gherla.info.

Juriul a fost impresionat de lucrarile sale. “Dumneavoastră vedeţi arta din natură”, a spus Mihaela Rădulescu, iar Andra nu a putut crede ca meşterul a refuzat o sumă mare de bani pentru o sculptură.

Andi Moisescu a fost cel care a pus punctul pe i: “Ce reprezintă el? Reprezintă ceea ce am pierdut. E puţin din fiecare, poezia, răgazul, detaliile pe care nu le mai vedem acum. Am uitat să vedem lucrurile care au legătură cu frumuseţea, cu fericirea. El e o definiţie a tuturor lucrurilor pe care noi le-am pierdut şi ne-am bucura să le recuperăm.”

Meşterul a povestit că în eventualitatea în care va câștiga marele premiu, va folosi toți banii pentru protejarea naturii.

Pentru prestația sculptorului din Gherla (09:05)

Romanii au talent 10 martie 2017 Partea 3 de emisiuni

 

VIDEO Cât de bună a fost, de fapt, clujeanca Paula Rad la “Românii au Talent”? Povestea de rating sau adevărul?

SPECIAL O zi de muncă din viața Paulei Rad, soprana care face curățenie și ia 600 de lei pe lună: “Am redescoprit umanitatea”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare