Închide

FOTO Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, ar fi pariat înaintea meciului cu Steaua

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 11, 2017 0 2063

Un fotbalist al celor de la CFR Cluj a fost surprins că ar fi pariat prin intermediari înaintea meciului important contra Stelei, din play-off, anunță site-ul numaiu.ro.  Jucătorul neagă vehement.

Mario Camorra, căci despre el e vorba, nu a intrat în agenția de pariuri, ci, precaut, ar fi avut grijă să-și trimită iubita să facă „treaba murdară”. Murdară, pentru că, potrivit regulamentului, pariurile sunt interzise fotbaliștilor din Liga 1, cu sau prin intermediari.

În fotografiile surprinse de un clujean  (M.s.) se vede cum fundașul CFR-ului scoate bani din ATM, îi plasează unei femei, pe care o și sărută, după care aceasta intră într-o agenție de pariuri și plasează un pariu.

Cu siguranță, toată lumea ar dori să afle cum arată „biletul magic” gândit de căpitanul CFR-ului.

Contactat de actualdecluj.ro, căpitanul feroviarilor are o reacție virulentă. „Cine a pus fotografii? Eu nu pariez, nu am jucat niciodată. O să intentez proces oricui spune că pariez. Eram cu iubita mea, care e problema? Am făcut niște cumpărături, i-am dat niște bani. M-a văzut cineva pe mine în casă de pariuri? Eu intentez proces , nu am pariat niciodată și nu am trimis pe nimeni să parieze pentru mine!”, ne-a declarat Camora.

Știre în curs de actualizare

foto: Marius Stanciu/ facebook

IMG_0684

IMG_0683

IMG_0682

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.