Închide

VIDEO Retușuri la Baza La Terenuri. După 1 iulie începe recepția obiectivului, anunță Boc

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 23, 2022 1 345

Primarul Emil Boc a anunțat că noua baza sportivă La Terenuri, amenajată în cel mai mare cartier al Clujului, Mănăștur, va fi dată în folosință în luna iulie, după ce obiectivul va fi recepționat, Potrivit primarului, în prezent se execută retușuri, urmând ca, la finalul acestei luni, începutul lunii iulie, să înceapă recepția.

„În 30 iunie – 1 iulie este termenul de finalizare a lucrărilor, după care intră în lucru comisia de recepție, iar apoi urmează darea în folosință. Lucrările sunt la 98-99% gata, sunt la faza de retușuri, de analiză a ceea ce înseamnă partea finală de predare a lucrărilor, avem o comisie de recepție exigentă, care va lua pas cu pas, milimetru cu milimetru, de la rigole la celelalte lucrări executate. Important este că la 30 iunie este finalizată și se intră în procedurile de recepție”, a spus primarul Emil Boc, la Napoca Live.

Baza Sportivă La terenuri Baza are peste 4,2 hectare și facilități pentru practicarea sporturilor, dar și pentru recreere destinate copiilor, adulților, dar și vârstnicilor. Cuprinde terenuri de tenis, baschet, volei, mini fotbal, mic amfiteatru, o pistră de alegare de 1,3 kilometri, o  clădire multifuntională, locuri de unde să îți poți cumpăra cafea sau răcoritoare și circa 400 de copaci plantați în zonă.

Primăria a semnat la finalul lunii aprilie 2020 contractul pentru proiectarea și execuția bazei La Terenuri cu RO-Verde Landscaping și Electrogrup la valoarea de peste 26,6 milioane lei (5,5 milioane de euro) și un termen de execuție de 16 luni. Potrivit instituției, în contract au fost întârzieri de considerabile, însă Boc a spus că administrația a preferat să lucreze cu constructorul pentru ca, în caz contrar, proiectul putea avea costuri și termene de realizare multe mai mari.

sursă foto: Captura vide/Emil Boc Facebook

Un comentariu

  1. Dacă se ia la pas, vor găsi cam multe probleme și nu se va putea face recepția. Mai ales că unele persoane și-au pus deja „semnătura” pe lucrările efectuate din bani publici.

Scrie un comentariu