Închide

VIDEO Incendiu puternic pe strada Paris. „Cu doi copii sub doi ani am fugit din casă, pierzându-ne mințile!”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - dec. 02, 2019 0 496

Incendiu puternic pe strada Paris, aseară. O casă a luat foc și-a fost nevoie de intervenția rapidă a pompierilor. Flăcările s-au extins și în vecinătate, la o altă locuință, iar locatarii descriu momentele de panică prin care au trecut.

„A ars casa lipită de a noastră, unde sunt chiriași, care văzând focul au fugit. Noi ne-am sesizat când au urlat alți vecini. Cu doi copii sub doi ani am fugit din casă, pierzându-ne mințile…salvând ce credeam că putem. Flăcările mușcau deja și din casa noastră. Acoperișul a ars parțial…  Eu mă gândesc tremurând ce era dacă era noapte? Ce era cu dragii mei copii??? Doamne îți mulțumesc și pic în genunchi cu fața pe jos pentru că ne-ai salvat pe toți!!!”, a scris pe facebook un locatar ar casei învecinate.

Potrivit  ISU Cluj, „în operațiunile de intervenție au fost angrenate trei autospeciale de stins incendii și o autoplatformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi.  Flăcările s-au manifestat pe o suprafață de circa 120 mp din acoperișul casei, acestea fiind stinse în aproximativ o jumătate de oră de la sosirea pompierilor. Din păcate, podul casei a fost distrus, la fel și o suprafață de circa 30 mp din acoperișul casei alipite de imobilul cuprins de foc.”

foto: Marius Constantin Dănilă

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare