Închide

CFR Cluj, pas greșit în deplasare. Petrescu n-a mai câștigat pe teren străin în Liga 1 din luna august. Un internațional de tineret, pus la punct de antrenor: „Nu poate face față!”

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 02, 2019 0 104

Campioana șchioapătă în Liga 1 atunci când joacă în deplasare. CFR Cluj a făcut doar 1-1 cu Hermannstadt Sibiu în ultima etapă. Programul extrem de aglomerat al trupei lui Petrescu îl deranjează pe antrenor, care își dorește amânarea unuia dintre cele două meciuri pe care le are de disputat până la partida cu Celtic, decisivă pentru calificarea în primăvara europeană.

Petrescu s-a enervat și pe Alex Pașcanu, internaționalul de tineret care s-a transferat la Cluj sperând să capete experiență la nivel de seniori și să intre în circuitul naționalei mari.

CFR-ul a condus la Sibiu, dar a fost egalată după o greșeală comisă de Pașcanu. „Am dominat partida de la un capăt la celălalt și Hermannstadt nu ne-ar fi egalat dacă nu era acel henț. Ne-am făcut singuri probleme în acest meci. Se vede că jucăm o dată la 3 zile. L-am pierdut pe Boli, cred că nu va mai juca până la finalul sezonului. La acea fază s-a văzut lipsa de experiență a lui Pașcanu. El nu a jucat meciuri la seniori nici în Anglia la echipa mare. E un băiat excelent, vrea, dar nu poate face față la ceea ce vreau eu. Dacă nu erau cupele europene, aveam cel puțin 10 puncte în plus. Noi jucăm mai bine în repriza a doua. Nu eram supărat dacă se termina 0-0. Pentru mine, 0-0 înseamnă că nu am făcut greșeli.  E foarte important să reușim să amânăm unul dintre cele două meciuri rămase în Liga 1. Dacă se vrea să apărăm România, trebuie să fim înțeleși! Orice echipă din Europa își amână meciuri”, a spus Petrescu după joc.

CFR mai are de disputat două meciuri în Liga 1, până la duelul cu Celtic: pe 4 decembrie cu Sepsi (acasă) și pe 8 decembrie la Botoșani (în deplasare).

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare