Închide

VIDEO Filarmonica lipsește din Capitala Culturală Europeană. Ce spune directorul Marius Tabacu

ActualitateCultură by Luminiţa Silea - mart. 06, 2015 0 662

„Poate e vina mea că lipsim din Capitala Culturală”, a apreciat directorul Filarmonicii Transilvania, Mariu Tabacu. Cristian Hordilă, managerul TIFF i-a ridicat mingea la fileu: „trebuie să dezvoltăm colaborări pe parte de muzică de film”.

Marius Tabacu n-a preluat-o. Însă a menționat că, în opinia sa, nu ține neapărat ca orașul să fie doar un an de zile Capitală Culturală ci ar trebui să fie în fiecare an. Dar asta, a adăugat directorul Filarmonicii de Stat Transilvania, nu se poate întâmpla dacă orașul nu are o sală de concerte sau dacă are un teatru cosmetizat pe dinaafară dar care la interior este într-o stare avansată de degradare și pică pe spectatori.

VEZI CE SPUNE MARIUS TABACU

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

Articole similare