Închide

VIDEO Ceferiștii, în mare formă. Cum se pregătește golgheterul Lopez s-o răpună pe Dinamo

Sport by Catalin Suciu - oct. 13, 2015 0 330

CFR Cluj va evolua miercuri de la 21:00 în sferturile de finală ale Cupei Ligii, pe terenul lui Dinamo.

„Feroviarii” s-au abonat la succese în compania formației din București, ultimul fiind chiar în Ștefan cel Mare, în campionat. Clujenii s-au impus în etapa a 10-a cu 2-0, după golurile înscrise de Cristian Lopez și Claudiu Voiculeț, Spaniolul e și cel mai bun marcator al echipei din Gruia, cu 6 reușite bifate în acest sezon. Lopez e pe 1 și în clasamentul general al golgheterilor, la egalitate cu Budescu (Astra) și Hora (Pandurii).

„Putem fi surpriza frumoasă a campionatului pentru că formăm o familie, un grup unit. Iar asta se vede și în teren”, a povestit atacantul.  Acesta este în mare formă și exersează suplimentar la antrenamente execuțiile spectaculoase, după cum se poate vedea mai jos.

Partida dintre Dinamo și CFR Cluj se joacă miercuri  de la 21:00 şi va fi transmisă pe Digi Sport, Dolce Sport şi Look TV.


Cupa Ligii, sferturi de finală

Miercuri, 14 octombrie

18:15 Concordia Chiajna – ASA Târgu Mureş

21:00 Dinamo – CFR Cluj

Joi, 15 octombrie

18:15 Viitorul – Astra Giurgiu

21:00 Steaua – ACS Timişoara

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.