Închide

CFR, eliminată din Cupa Ligii după 0-2 cu Dinamo. Gazdele au deschis scorul din offside

Sport by Catalin Suciu - oct. 14, 2015 0 350

CFR n-a mai repetat figura din campionat , când s-a impus în Ștefan cel Mare și părăsește din faza sferturilor de finală Cupa Ligii.

Nici nu începuse bine partida că au venit și primele vești proaste pentru clujeni. Fai l-a lovit fără minge pe Păun, mijlocașul CFR-ului s-a prăbușit pe gazon , dar n-a mai putut continua meciul (7), iar Dican a fost nevoit să-l înlocuiască cu Nouvier.  Fundașul dinamovist n-a văzut nici galben pentru intrare , cu toate că putea fi eliminat. Gazdele au controlat jocul, Matei a inventat o pasă peste întreaga apărare clujeană, Essombe a preluat spectaculos și l-a învins pe Mincă cu un șut în forță (22). 1-0 din poziție de offside nesemnalizat.

CFR-ul a rezistat, a încercat să revină, dar Rotariu a făcut 2-0 în repriza secundă după ce-a recuperat o minge la centrul terenului și-a trecut în viteză de toți fundașii clujeni, învingându-l în final pe Mincă (55).

„Am început jocul bine, a fost acea pasă peste apărare și golul. Am reușit să echilibrăm partida, apoi a venit al doilea gol și ne-a fost tot mai greu să recuperăm. Nu știu dacă a fost offside la prima reușită, sunt alții care trebuie să analizeze. La Păun a fost o lovitură pe tendon, a ieșit accidentat. Greșelile ne costă”, a spus antrenorul Francisc Dican.
CFR: Mincă – T. Lopes, Tinc, L. Goian, Camora (cpt) – Petrucci (Jakolis 76), Gomelt – Vitor Bruno, Al. Păun (Nouvier 11), Negruţ (Cristian 46) – Beleck

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.