Închide

De la CFR Cluj spre Euro 2016 “E un vis frumos!”. Mesaj și pentru antrenorii “feroviarilor”

Sport by Catalin Suciu - oct. 15, 2015 0 346

Alex Păun e unul dintre cei mai în formă jucători de ai naționalei U21, marcând trei goluri în preliminariile pentru campionatul european de tineret. Mijlocașul se află chiar în vederile naționalei de seniori.

“Cred că până la Campionatul European ar trebui să apară câțiva jucători tineri și sunt convins că trebuie să ne uităm și la echipa de tineret cu mai multă atenție, așa cum și cred că ar mai putea apărea și din divizia noastră națională câțiva jucători care au lăsat o impresie bună în ultimul timp”, a spus Anghel Iordănescu după meciul României din Insulele Feroe (3-0), partidă ce a consfințit calificarea alor noștri al turneul final din Franța, de anul viitor.

Unul dintre tinerii vizați de selecționer este Alex Păun, de la CFR Cluj. Mijlocașul a început să joace constant în Gruia, iar la tineret e unul dintre cei mai buni. “Îl urmărim cu atenție, îl monitorizăm. Ne-am dori să joace meci de meci la CFR, e cel mai bun pe postul său”, a spus și Ionuț Badea, unul dintre secunzii lui Iorndănescu.

În calificările petru Campionatul European de tineret, Păun are trei goluri înscrise, iar unul dintre acestea poate concura la reușita anului. În meciul cu Armenia din deplasare (3-2), Păun și-a driblat trei adversari și a trimis mingea cu stângul direct în vinclu. “E un fotbalist de viitor, are execuții”, a mai spus Badea.

Iar jucătorul visează cu ochii deschiși la Euro 2016. “Mă gândesc la națională, dar mai am mult de muncă. Un turneu final, cred că ăsta este visul meu, să joc la un turneu final și să fiu acolo ar însemna enorm pentru mine.
Ca să reușesc asta, că ar trebui să joc constant și evoluțiile mele să fie la fel, să fie bune la fiecare meci”, a povestit jucătorul.
Păun s-a accidentat în meciul cu Dinamo din Cupa Ligii, fiind schimbat în minutul 7, însă lovitura primită pe tendon de la Feussi nu e atât de gravă. Astfel, jucătorul e apt pentru meciul cu Viitorul lui Hagi, partidă programată luni (19 octombrie) de la 20:30 în Gruia.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.