Închide

CFR vrea să scape de criză. Dican pregătește schimbări în defensivă. „Greșelile individuale ne-au costat”

Sport by Catalin Suciu - oct. 16, 2015 0 787

Fără victorie în ultimele patru partide, CFR Cluj pare că a intrat într-o pasă proastă din care nu e capabilă să iasă. Erorile numeroase din apărare au costat echipa clujeană, care va primi luni vizita Viitorului lui Hagi.

Larie, Goian și Tânc, trei dintre fundașii centrali ai feroviarilor,  s-au întrecut în erori în ultimele meciuri, zona centrală a apărării fiind, de altfel, călcâiul lui Ahile.

„Am stat de vorbă cu jucătorii şi la antrenamentul de azi, am încercat să le explic că este important să rămânem la fel de organizaţi ca şi până acum. Sunt perioade mai dificile în viaţa unei echipe dar trebuie să trecem peste ele. Referitor la ultimele 4 jocuri, cred că rezultatele au fost nemeritate judecând după aspectul jocului. Greşelile individuale din defensivă ne-au costat. Este important să ne mobilizăm şi să câştigăm acest joc indiferent de circumstanţe. Am stat de vorbă cu preşedintele, pentru mine era important mesajul dânsului şi mi-a dat asigurări şi mi-a spus să-mi fac treaba ca şi până acum” , a spus antrenorul CFR-ului, potrivit stiridesport.ro.

Iar Dican vrea să întărească apărarea, urmând să-l titularizeze în următoarele meciuri pe Andrei Mureșan, folosit la CFR până acum doar ca mijlocaș. Fotbalistul a evoluat cu succes ca fundaș central la Astra Giurgiu, unde a fost și căpitan de echipă, scoțându-l din teren de multe ori pe Valerică Găman. Interesant, la CFR a jucat până acum la mijlocul terenului.

CFR și Viitorul se întâlnesc luni de la ora 20:30

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare