Închide

VIDEO Bărbatul care i-a aruncat cerneală pe față liderului AUR, George Simion, s-a ales cu dosar penal

ActualitatePoliticaSinteză știri naționale by Actual de Cluj - ian. 24, 2022 0 373

La evenimentul dedicate Zilei Unirii Principatelor Române, la Iași, președintele AUR, George Simion, a fost atacat de un manifestant care i-a aruncat cerneală pe față. Simion a spus că nu va depune plângere penală împotriva celui care l-a împroșcat cu cerneală, dar bărbatul s-a ales totuși cu dosar penal, relatează g4meda.

Jandarmii l-au reținut pe tânărul care a aruncat cu cerneală, iar George Simion și-a continuat programul. El le-ar fi cerut polițiștilor să îl lase în pace pe tânăr, însă acesta a fost dus la audieri.

Conform informațiilor tramsmise de IPJ Iași, pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

AUR a organizat luni un eveniment în centrul Iașului pentru a celebra Ziua Micii Uniri, în ciuda restricțiilor impuse de autorități în pandemie. Evenimentul la care au participat sute de persoane i-a avut în centru pe copreședinții AUR George Simion și Claudiu Târziu și pe candidatul anunțat al partidului la prezidențiale, Călin Georgescu. La eveniment au participat și mai mulți preoți.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu